Wie wij zijn

Wij zijn idealisten. We zien dat de behoefte aan zorg veranderd is. Dat mensen willen bepalen welk leven zij leiden en zorg willen die bij hen past. De omgeving wil betrokken zijn bij zorg voor hun partner, familie, vrienden of buurtgenoten. Zij willen zorgen samen delen. Samen kunnen we het beter. We steunen mensen die zorgen voor anderen en brengen mensen graag bij elkaar.

Sociale  onderneming

We Share Care is een sociale onderneming. Dit houdt in dat we niet 'zomaar' een bedrijf zijn, maar een onderneming die een maatschappelijk doel nastreeft. Waarbij de financiële doelstellingen ten dienste staan van het maatschappelijke doel. 
Dit zie je ook terug in onze missie, visie en strategie.

Wij hebben als doel om in 2023 opgenomen te worden in het register van sociale ondernemingen.

meer weten over we share care de sociale onderneming

Missie

Wij creëren nieuwe mogelijkheden voor zorg aan kwetsbare mensen en verbetering van hun welzijn. Door samenwerking met hun omgeving bieden we contact-, herstel- en groeimogelijkheden voor mensen die dat nodig hebben. Tegelijkertijd realiseren we een nieuwe opzet voor het organiseren van zorg.

Waar we voor staan

Social

We bieden zoveel mogelijk plek aan individuen die dat nodig hebben. Ze kunnen door een beperking of belemmering niet verder of hebben om verschillende redenen zorg, begeleiding en ondersteuning nodig. Bij We Share Care kan hun gezondheid verbeteren, leren ze vaardigheden, doen ze ervaringen op die hen verder brengen en werken ze waar mogelijk aan herstel.

Inclusief

Iedereen is welkom om zorg en begeleiding te krijgen die nodig is of zich in te zetten voor anderen. We staan voor en geloven 100% in gelijkwaardigheid en diversiteit.

Duurzaam

We verduurzamen zorg door samenwerking van informele en formele zorg. We recyclen en upcyclen hiernaast zoveel mogelijk materialen en zijn groen en energiezuinig waar mogelijk. 

Initiatieven

We Share Care onderneemt initiatieven om te komen tot nieuwe zorg. In 2019 is hieruit Langeveldshof voortgekomen. Steeds wordt nagedacht over aanvullingen en nieuwe projecten.

Langeveldshof

Langeveldshof is een gezellig ontmoetingscentrum dat dagactiviteiten biedt in de Bollenstreek. Het is een bijzondere plek die midden in de samenleving staat. Bij ons vind je gezelligheid, saamhorigheid, creativiteit, gezond bewegen en lekker eten. Persoonlijke aandacht staat centraal. 

Naar het Hof komen mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit zijn mensen die overdag niet alleen willen of kunnen zijn, structuur kunnen gebruiken of hulp nodig hebben. We bieden in kleine groepen activiteiten en ondersteunen de mantelzorgers. 

Naar de website

Nieuws

Contact

Altijd open voor ideeën en hulp bij het verwezenlijken van onze missie.

Adres

Adelborst van Leeuwenlaan 30
2172AB Sassenheim

Telefoon

06 25205873

email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. "> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.